ZA DRUŽINE

TRIP IN THE BAG

Trip in the Bag je nov turistični produkt, ki ga je mogoče doživeti tudi v Novem mestu. Ponuja priložnost za igriv družinski izlet, nepredstavljivo dogodivščino in za spoznavanje domačega kraja iz novega vidika, nepozabni izkušnji pa se lahko pridružite z nakupom paketa Trip in the Bag, ki je uporabniku, tako kot se bere angleški naziv, na voljo v nahrbtniku. V njem se skrivajo zabavni namigi, ki bodo prebudili vaše možganske celice in vas popeljali do skritih kotičkov Novega mesta, uspešni v razkrivanju ugank pa si bodo prigarali lesketajoči se zaklad.

Preberi več

Animirana pustolovščina v Novem mestu / Animated adventure in Novo mesto

Ste vedeli, da je Novo mesto znano kot mesto situl in se ponaša z bogatimi arheološkimi najdbami? Že poznate zgodbe zidanic in si želite okusiti zidaniške dobrote? Kako dobro poznate dolenjskega vinskega posebneža? V Novem mestu so živele in ustvarjale pomembne osebnosti, kot je Leon Štukelj, Janez Trdina, Dragotin Kette, Božidar Jakac… Sprehodite se z nami čez muzejske vrtove in spoznajte dragocenosti Dolenjskega muzeja.

Preberi več

Zaveslaj med kulturnimi znamenitostmi Novega mesta / Paddle among the cultural sights of Novo mesto

Novomeške znamenitosti kot so stolna cerkev sv. Nikolaja, slikoviti Breg, ki so ga na slikarskem platnu zelo radi upodabljali številni slikarji, tudi Novomeščan, slikar in grafik Božidar Jakac, Kandijski most, kateri je del pomembne tehnične dediščine Novega mesta, Frančiškanski samostan, vse to si lahko ogledate tudi z mirne gladine reke Krke.

Preberi več

ESCAPE ROOM NOVO MESTO

Pobeg iz naše skrivnostne Francove kleti je timska igra zabavnega značaja, kjer moraš v 60 minutah rešiti uganke in najti glavni ključ, da prideš iz zaklenjene sobe.

Preberi več

.