KAMP ZA AVTODOME (PZA)

Dom Vahta

Lovsko gozdarski dom Vahta se nahaja tik ob cesti Novo mesto - Metlika, malo pod prelazom Vahta (616 mnm), ki povezuje Dolenjsko z Belo krajino. Od Novega mesta smo oddaljeni 14 km, Trdinov vrh (1178m), priljubljena planinska točka, do katerega od nas vodi makadamska gozdna cesta, pa je od nas oddaljen 16 km.

Preberi več

PZA Novo mesto

Parkirišče za avtodome Novo mesto razpolaga s 6 parkirnimi mesti, kjer je omogočen priklop na elektriko, vodo in uporaba odtoka odpadnih voda ter fekalij, uporabnikom pa je na voljo tudi brezplačni wi-fi.
Lokacija parkirišča je odlično izhodišče za ogled starega mestnega jedra, aktivnosti na reki Krki, kot sta čolnarjenje in supanje in dostop do številnih drugih športnih aktivnosti.

Preberi več

Postajališče za avtodome in depandansa Hotela pri Belokranjcu

V centru Novega mesta sta na razpolago dve lokaciji oziroma postajališči, in sicer eno pri hotelu, kjer je prostor za 2 avtodoma in drugo pri hotelski depandansi, kjer je na voljo 10 mest. Obe lokaciji se nahajata v samem centru mesta, od starega dela mesta oddaljeni 400m. Postajališče pri hotelski depandansi je primerno za daljše, nekajdnevno bivanje, postajališče pri hotelu pa je bolj prehodnega značaja, primerno za eno ali dvo dnevno bivanje.

Preberi več

.