OD SPANJA NA SENIKU IN MED VINOGRADI DO NAJBOLJ PRESTIŽNIH GRAJSKIH NAMESTITEV

Ne glede na to ali iščete budget prenočišča ali pa si želite bolj prestižnih nastanitev, boste v Novem mestu našli nekaj zase. Najrazličnejša prenočišča s širokim cenovnim razponom so vam na voljo tako v mestnem jedru Novega mesta kot v njegovi okolici.  Od spanja na seniku in med vinogradi do najbolj prestižnih grajskih namestitev, zagotovo boste našli nekaj zase!

TRIJE DOBRI RAZLOGI ZAKAJ PRENOČITI V NOVEM MESTU

PREBUDITE SE V SVEŽ ZRAK
Novomeška okolica je obdana s pragozdovi, kar mestu zagotavlja vedno svež zrak, izviri čiste vode v Gorjancih pa okolju še dodatno dajejo svežino. Za prebujanje v svežino dolenjskih juter se odločite za prenočevanje v eni izmed nastanitev v neokrvnjeni naravi Novega mesta - Nazaj k naravi.

PREŠTEJTE VSE ZVEZDE
Kakor da je novomeško nebo bolj polno zvezd, se zdi. Tam se namreč vsako noč zaspanke rojevajo v bajeslovnih Gorjancih, zrcalijo v reki Krki in plešejo med neštetimi vinogradi. Če se pred spanjem zazrete v nebo, se zlahka prepričate, da ima v Novem mestu vsaka zvezda svojo dvojnico (več o zdravilnih učinkih cvička).

ZASPITE OB ŠUMENJU VALOV VEČNE KRKE
Pravijo, da ima reka Krka prav posebno moč, ki svoje občudovalce pomirja in jim ob večerih na uho šepeta zgodbe. Izbirajte med številnimi prenočišči v novomeški okolici, ki se nahajajo na bregovih rečne lepotice in se prepustite meditativnemu toku Krke - Prenočišča v bližini reke Krke.

.